Het Team

plusje

drs L. Plusjé

drs L. Plusjé
Studeerde geneeskunde in Rotterdam. Na diverse arts-assistentschappen, o.a. chirurgie, plastische chirurgie, volgde opleiding tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden onder mw Prof. Dr. Bergman. Aansluitend staflid in LUMC.
Sinds 2002 werkzaam als Dermatoloog in het Rode Kruis ziekenhuis te Beverwijk. Daarnaast verbonden aan de Velthuis Kliniek (2001-2007) en aansluitend bij Polikliniek de Blaak ( 2007-2014). Gedurende deze 13 jaar gespecialiseerd in liposculptuur zowel cosmetisch als in het kader van de behandeling van lipoedeem.

Opleiding liposculptuur bij dr. Fournier, Parijs, prof Jeffrey Klein, Los Angeles, USA en dr. Zaias in Duitsland. Door volgen van workshops en congressen wordt kennis en vaardigheid up-to-date gehouden.

In 2015 overgegaan tot het oprichten van Centrum voor Lipoedeem in Beverwijk. Het Centrum is onderdeel van vakgroep Dermatologie. De behandeling worden uitgevoerd in het Rode Kruis ziekenhuis.
Het doel is het verlenen van zorg aan de zeer grote groep vrouwen die belast zijn met lipoedeem.

Het Centrum voor Lipoedeem voldoet aan alle door de Inspectie voor de Volksgezondheid, het ministerie van VWS gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Lid van

nvdv

Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie

aad

American Academy of Dermatology

eavd

European Academy of Dermatology

logo nvvcc

Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIG-geregistreerd onder nummer: 19023286001 sedert 19-06-1998

Zie: www.bigregister.nl

De assistenten
Kim van der Does
Jacqueline Mulder
Muriel Camphuysen