Uw behandelend arts

Wanneer u overweegt om een liposculptuur behandeling te laten uitvoeren, wilt u er zeker van zijn dat u in goede, bekwame handen bent. Tijdens het consult gesprek krijgt u duidelijke en eerlijke uitleg over de behandeling en het te verwachte resultaat.

plusje

drs. L. Plusjé

drs. L. Plusjé, dermatoloog
Ik ben als dermatoloog sinds 2002 werkzaam in het Rode Kruis ziekenhuis te Beverwijk en de afdeling Dermatologie van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam
De afgelopen 13 jaar ben ik verbonden geweest aan de Velthuis kliniek (nu Helder kliniek) en polikliniek de Blaak.
Gedurende deze tijd heb ik mij gespecialiseerd in liposculptuur behandelingen en heb inmiddels al meer dan 1500 behandelingen verricht en zo een grote mate van ervaring opgebouwd.

Opleiding gevolgd bij prof. Jeffrey Klein, dermatoloog en uitvinder van de tumescente liposculptuur in Los Angeles, VS.

Daarnaast ook in Duitsland bij dr. Zaias en in Parijs bij prof Fournier. Allen beroemdheden op het gebied van de liposculptuur.
Regelmatig bezoek ik congressen en blijf up-to-date over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de liposculptuur.

Alle behandelingen zullen uitgevoerd worden in het Rode Kruis ziekenhuis te Beverwijk, op een van de poliklinische operatiekamers, met de meest moderne apparatuur. Alle maatregelen worden genomen om de behandeling onder optimale omstandigheden en veilig te kunnen uitvoeren.